Speelgoed van het jaar 2018

Speelgoed van het jaar 2018: dit zijn de winnaars!

Het speelgoed van het jaar 2018 is kleurrijk, gevarieerd en vooral heel origineel. Kijk zelf!

Winnaar 0 t/m 3 jaar

Bla Bla Blocks Speelhuis– VTech

De felle kleurtjes spreken baby’s aan, net als de geluidjes. De grote losse speelstukken kan de baby goed grijpen. Een dreumes kan zelf iets moois bouwen. Dit is goed voor de fantasie en creativiteit.

Winnaar 4 en 5 jaar

Mobiele aanvalstoren van de dwergen – Playmobil

Dit speelgoed is een aanwinst voor kleuters met een grote fantasie. Toegegeven, het spreekt vooral jongens aan. Playmobil is kwaliteitsspeelgoed en dat zie je ook bij deze toren.

Winnaar 6 en 7 jaar

Squirrels go Nuts – Smart Games

Kinderen in groep 3/4 zijn dol op spelletjes. Dit is voor 1 persoon. Het zijn 60 vormpuzzels om op te lossen. Dit stimuleert het ruimtelijk inzicht van het kind. Leuk kook dat er nootjes worden verstopt. 

Winnaar 8 en 9 jaar

Monopoly valsspelers editie – Hasbro

Deze leeftijdsgroep is dol op spelletjes. Bij dit bordspel moet je valsspelen, wat veel mensen toch al deden. Voor brave kinderen is dit spel misschien minder leuk, maar het is wel goed voor hun strategisch inzicht.

Winnaar 10 en 11 jaar

Nintendo Labo – Mixpakket – Nintendo

Een mooie aanvulling op de Nintendo Switch (spelcomputer). Met het karton uit Nintendo Labo kun je allerlei apparaten vouwen voor je consoles. Bijvoorbeeld een piano of een stuur. Goed voor de fijne motoriek en creativiteit.

Winnaar 12 t/m 17 jaar

The Great Tour – Selecta Spel en Hobby

Een leuk bordspel om samen te spelen. Je bent op trektocht door Europa en moet zo veel mogelijk tussen steden reizen. Dit stimuleert je tactisch inzicht. Ook moet je goed kunnen plannen.

Winnaar 18+

Exit – de grafkamer van de farao – 999 Games

Spellen zijn voor volwassenen ook hartstikke leuk. Helemaal van nu zijn de escaperooms in een doosje, zoals dit spel. Het is spannend om te spelen en is goed voor de teamspirit. Je kunt het helaas maar een keer spelen.

Rikky

Meld je hier gratis aan bij de club